Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Robinzonáda Adela

130 m
Robinzonáda
Internet (wifi)
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: NE
Pobyt sobota–sobota
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
5 osob
1 ložnice
2 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Adela, Vela Planica, ostrov Brač, Chorvatsko

Recenze
apartmány Adela


1»

Lenka

25.9.2017 1

Plus

Nádherná pláž, majiteľ maximálne ochotný.

Mínus

Posledné 3 kilometre k ubytovaniu sú fakt adrenalín, ale ak máte pevné nervy a auto s vyšším podvozkom, tak to v pohode dáte :).

Shrnutí

CK profesionálny a zákaznicky orientovaný prístup, maximálna spokojnosť. Doteraz jedna z našich najlepších dovoleniek.


Pavlína Mikolášková

12.9.2017 7

Plus

Příjemný a velmi komunikativní majitel, krásné ubytování, krásná pláž.

Mínus

Myslím si, že by bylo dobré upozornit na příjezdovou cestu k apartmánu z Murvice. CK uvádí, že je cesta makadomová, ale že je cesta jen pro jedno auto, navíc i po skalách již nezmiňuje. Možná by bylo vhodné doporučení na terénní auto. Jeli jsme s Rapidem strach o auto byl velký. Cesta dlouhá cca 4km nám poprvé trvala půl hodiny.

Shrnutí

Velmi oceňuji individuální přístup a pomoc s výběrem ubytování.


Ivan

30.8.2017 10

Plus

lokalita

Mínus

vyšší cena

Shrnutí

OK


Petra

24.8.2017 8

Plus

Výborná komunikace a řešení individuálních potřeb.

Mínus

Problém s příjezdovou cestou. K objektu je dle instrukcí zpevněná cesta - cesta poslední 4 km je úzká na jedno auto, kde z jedné strany jsou kameny, z druhé strany sráz a cesta je velmi kamenitá. Pro plně naložené auto na dovolenou sjízdná pouze s notnou dávkou odvahy. Po příjezdu jsme zjistili, že dle místních je lepší cesta jiná, která je ve skutečnosti stavbou silnice, ale je alespoň široká. V našem případě byly 4 km přes půl hodiny cesty - místní to zvládají do 15min. Myslím, že by mělo být lepší upozornění na stav "vozovky".

Shrnutí

S CK jsem maximálně spokojená. Co se týká zájezdu, tak ubytování krásné prostředí, milý majitelé. Pojem Robinsonáda odpovídá, velká pláž, kde jsme celé dopoledne byly prakticky sami.


8.8.2017 8:


Radovan

21.9.2016 12

Plus

Pláž a majitel ubytovacího zařízení + velmi pěkné nově zařízené ubytování

Mínus

Příjezdová cesta je hodně rozbitá (cca 3km).

Shrnutí

Velice profesionální a otevřený přístup - relevantní a podrobné informace. Příjemný a přátelské jednání.


30.8.2016 2


9.7.2016 8:


4.7.2016 12:


17.6.2016 4


Fickerova, Bergner

17.9.2015 12

Plus

Plaz byl jeden velky raj, az na par dni jsme tam byli uplne sami. Okoli a prostredi apartmanu bylo super. Majitele laskavy a prijemni.


Shrnutí

Dekujeme moc. Byla to nase nejlepsi dovolena. Vsechno bylo na jednicku. Majitele prijemni, prostredia okoli super a plaz byla neskutecne krasna. Diky :)


14.7.2015 5


Shrnutí

naprostá spokojenost


4.9.2014 8:

Plus

Vstřícný a příjemný majitel

Mínus

Doporučení: voucher pro ubytovatele vystavovat s překladem i v jeho rodném jazyce; jasně na něm uvést pro ubytovatele, že platba zájezdu byla uhrazena z důvodu zaměstnaneckého benefitu v ČR a to v plné výši CK před odjezdem na dovolenou. Ubytovatel musel kontaktovat agenta atd., aby si ověřil tuto skutečnost. Byla to nepříjemná tečka našeho pobytu (naštěstí jediná).

Daniela Prášková

17.10.2013

Plus

Přehledné webové stránky, ochota, osobní přístup,...

Mínus

Nic mě nenapadá

Shrnutí

JIž při výběru dovolené a hledání na internetu mě Vaše strány oslovily do té míry, že se mi nechtělo hledat někde jinde. Při objednání, dobrá komunikace, akorát zájezd, který byl na internetu označen jako volný, volný nebyl, tak jsme dostali alternativu. Osobní kontakt na místě, příjemné posezení s majiteli apartmánu a majiteli cestovky. Osamocené místo na Brači, krásná pláž, klid bylo přesněto co jsme hledali. Moc hezká dovolená. Děkuji


Š.B.

16.10.2013

Plus

Komunikace s CK. Příjemní a ochotní majitelé apartmánů. Klid. Nádherná pláž.

Mínus

Dlouhá cesta,trajekt. Ale s tím jsme počítali.

Shrnutí

Vřele doporučuji.


1»