Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Boris

260 m
Internet (wifi)
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: NE
Nástup také mimo soboty
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
4 osoby
5 osob
6 osob
2 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Boris, Baška, ostrov Krk, Chorvatsko

Recenze
apartmány Boris


1»

28.8.2017 10

Plus

Skvělá komunikace s CK, výborně popsaná cesta i samotný pobyt (ubytování, okolí), vše bez jediné chybičky

Mínus

žádné záporné stránky nebyly

Shrnutí

CK výborná, jeli jsme poprvé a už teď víme, že rozhodně ne naposledy. Skvělá komunikace, příjemné jednání, bezkonkurenčně nejlépe popsané pokyny a cesta, kterou jsem zatím při cestě do HR viděla. Jednoznačně doporučuji!


Minaříková

22.8.2017 7

Plus

Výborná komunikace s CK. Velmi pěkně zpracované podklady a informace pro cestu vlastní dopravou.

Mínus

Ve vybrané destinaci (Baška, Krk) je velmi malá pláž, která je v období sezony opravdu přeplněná a splňuje popis "hlava na hlavě". Stálo by za to, kdyby o tom byla zmínka, aby měli zákazníci možnost se rozhodnout.

Shrnutí

CK bych doporučila. Ubytování na skvělé úrovni. Destinaci Baška na ostrově Krk v sezoně nedoporučuji.


Reakce CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi k ubytování v apartmánu K1 v domě Boris v Bašce. V období Vaší dovolené (tj. 5.8.-13.8.) je v Chorvatsku vrchol letní sezóny. Letovisko Baška na Krku patří právem k těm nejoblíbenějším. Krásná písčitooblázkové pláž a dominantní kopce, které ji obklopují - to jsou nádherné scenérie, které lákají spoustu návštěvníků. Pokud chcete víc soukromí na pláži, doporučujeme jet do Chorvatska v červnu nebo v září. S tvrzením, že pláž v Bašce je malá, musíme naprosto nesouhlasit. Pláž v Bašce patří k těm největším v Chorvatsku. Zdroje uvádějí, že na délku měří 1,8 km a je i dosti široká.


29.7.2017 6

Plus

Kvalitní ubytování za přijatelnou cenu.


Shrnutí

Vše OK, Doporučuji.


29.7.2017 6

Plus

Kvalitní ubytování za přijatelnou cenu.


Shrnutí

Vše OK, Doporučuji.


18.7.2017 8


Bino

17.7.2017 12


12.10.2016


Jana

30.8.2016 12

Plus

perfektní komunikace CK , ochota cokoliv řešit. Ubytování krásné ,odpovídalo popisu i fotkám.Jsme moc spokojení.

Mínus

žádné

Jiří Proche

29.8.2016 11

Plus

Ubytování odpovídá propagaci. Velice příjemná lokalita.

Mínus

ne

Shrnutí

Dobrý výběr lokalit - letovisek, kvalitní ubytování a příjemné jednání.


15.8.2016 4


Petra

10.8.2016 7


Dada - Dagmar Hornáčková s rodinou

1.8.2016 3:

Plus

Tichá lokalita pre rodiny s deťmi, alebo pre tie, ktoré chcú pokoj. Príjemní domáci aj s rodinou, krásny výhľad, neďaleká pláž, komfortné vybavenie apartmánu, služby na požiadanie, možnosť parkovania pri dome. Blízky obchod, pekáreň aj reštaurácia za dobré ceny. Stravu sme nehodnotili, keďže sme mali svoju a tá bola aj vďaka miestnym možnostiam výborná, čiže za 5*.

Mínus

Návrh na malú zmenu: klíma dokáže vychladiť len kuchyňu, ak tam niekto spí. Nebolo by zlé zabezpečiť aj izby aspoň ventilátormi, keď už nie aspoň menším typom klimatizačného zariadenia. Náš apartmán M bol predsa len pod strechou. Nemali sme tak súkromie, keďže všetky dvere sme museli mať otvorené. Keby boli aj izby klimatizované, boli by sme dali za všetko aj po 6*.

Shrnutí

CK je schopná a profesionálna. I keď čas na 1. úhradu do Silvestra bol dosť krátky (počas sviatkov) a preto o tú * menej. Napriek tomu ďakujeme za krásnu dovolenku.Stála zato a mali by si ju vyskúšať aj ďalší. Zvažujeme pobyt aj do budúcnosti. Prajeme veľa šťastia a spokojných zákazníkov. My sme boli. :-) S pozdravom D. Hornáčková.


Reakce CK Novalja

Hezký den, děkujeme vám za hodnocení. Majitelům určitě předáme veškeré poznatky. Jsme rádi, že se vám dovolená líbila a budeme se těšit, že našich služeb opět využijete.


eva

21.7.2016 7


Zbyněk L.

13.7.2016 7

Plus

Co jsem objednal, to opravdu odpovídalo skutečnosti. Ubytování super, nově zařízený a opravený apartmánový dům. Vybavenost na jedničku. U tohoto apatmánu Vaše stránky odpovídají jak popisem, fotem, tak vybaveností. Bylo zde úplně vše i něco navíc - povlečení, utěrky, ručníky, osušky, houbičky a jar na nádobí, toustovač, kávovar (překapávač), rychlovarka, telka/sat-ani jsme nevyužily. Důležitá věc v podkroví je klima. I krb tam byl. Jsou to prkotiny, ale po letech dovolených v ITA úplně něco jiného. Vcelku příjemný pan domácí. Parkování na zahradě za domem. Pokud bych někdy zavítal opět do Bašky, asi bych preferoval toto ubytování. K moři asi 200m, člověk je tam hned i s prckama. A z podkroví krásný výhled na město a moře. Pláž oblázková s mírným vstupem, pro menší děti bezpečné. Pro děti určitě koupací boty.

Mínus

Týden je málo.

Shrnutí

První zájezd u této CK bych hodnotil velkou pochvalou. Pokud s Vámi pojedu příště, doufám, že budu opět spokojen.


11.7.2016 10

Plus

prezentace odpovídá realitě

Mínus

Pan majitel šetřil na zvukových izolacích a ty budíčky drhnutím nohou židlí po dlažbě v 6,30 ráno od sousedů nad námi tedy byli nemilé. Ale to je věc , kterou ani CK nevidí. :-)

Shrnutí

spokojenost


Bino

2.9.2015 9:


30.8.2015 11


Kikina

12.8.2015 6


Milan Kamera

9.8.2015 9:

Plus

Velmi spokojen jsem byl s popisem trasy a hlavně průjezd Slovinskem byl popsat a nafocen na profesionální úrovni

Mínus

nevím všechno bylo výborné

Shrnutí

Plně doporučuji, od zakoupení zájezdu až po příjezd na místo samé bylo bez problému. V dostatečném předstihu jsme dostávali všechny informace (ubytování, platba, cesta)


9.8.2015 4:

Plus

Doporučená objížďka Slovinské dálnice. Ještě by nebylo marné uvést ve skratce zpáteční cestu.Aspoň v bodech a hlavně že se dá těsně před nájezdem na Slovinskou dálnici při cestě spět znovu objed.

Mínus

Pouze příbory ve špatném stavu. Nože se rozpadali. Jinak vše ok

Shrnutí

Vše v pořádku.


1»