Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Vilc

300 m
Robinzonáda
Internet (wifi)
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: ANO
Pobyt sobota–sobota
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
4 osoby
5 osob
6 osob
7 osob
3 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmán Vilc, Pag-Sv. Marko, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenze
apartmány Vilc



Laďka

16.8.2016 7

Plus

Velmi rychlé reakce při koupi zájezdu, maximální vstřícnost, vše proběhlo na jedničku. Presentace ubytování a okolí odpovídala přesně dle reality. Vzhledem k tomu, že jsme vyhledávali osamocené místo ke klidné a pohodové dovolené, naše volba apartmánu Vilc to maximálně splnila. Velmi kladně hodnotíme majitelé apartmánu, kteří byli velmi vstřícní, nápomocni a prostě super. Pláž odpovídala také dle popisu a koupání bylo úžasné. Vřele tuto dovolenou doporučuji všem, kteří nechtějí být ve středu masy lidí a touží po klidu.

Mínus

Žádné nejsou.

Shrnutí

Vřele doporučuji.


PEPA

15.9.2015 7

Plus

Velmi klidné místo pro pohodovou a relaxační dovolenou. Majitelé velmi vstřícní a komunikativní lidé.

Mínus

1.Pronajímatel domu neměl při našem příjezdu informaci z CK, že cena ubytování byla předem celá uhrazena. 2.V popisu zájezdu není uvedeno,že přístup k pláži je po strmé pěšině, pouze uvedeno "dům od moře 150 m" tato skutečnost může být pro někoho problém. 3.V dosahu domu není úvaz pro loď.

Shrnutí

CK velmi dobře komunikuje s klienty. Zájezd tak jak je nabízen doporučuji ostatním klientům.


Karel

10.9.2015 11

Plus

Průzračná voda a teplo - ale to není vaše zásluha

Mínus

Odporně lžete s informací o vzdálenosti od apartmánu na pláž. Uvádíte 150 m, ale skutečnost je 330 m (měřeno přes GPS). Větší člun a windsurfing nelze použít - pro nás katastrofa.

Shrnutí

S vámi jsem skončil já i všichni moji známí a známí mých známých...


Reakce CK Novalja

Dobrý den pane Skřivánku, děkujeme za recenzi. I takové jsou potřeba. Většinou si z nich bereme ponaučení a také názory na klienty. Přejeme hezký zbytek roku. CK Novalja


Pavel Zemánek

24.8.2015 3

Plus

Klid a perfektní majitelé objektu.

Mínus

komáři :-(

Shrnutí

absolutně v pohodě .


Maria

1.7.2014 10:

Plus

Skutocnost odpovedala tomu, co sme si objednali. Ubytovanie bolo super, nadherna priroda a hned vedla prekrasne more a plaze. Dobre miesto pre oddych od velkomesta, pokoj a malo ludi. Majitelia domu su velmi mily a dobrosrdecni ludia.

Mínus

Nic vazne, len urcity usek je strkova neupravena cesta, a pristup na plaz je trochu zlozitejsi, hlavne pre male deti. Ale o tom je robinzonska dovolenka:-) Ale aj tak to bolo super.

Shrnutí

Hodnotim to velmi pozitivne.


18.10.2013

Plus

Vše bylo skutečně tak, jak to vypadalo na fotkách.

Mínus

žádné

Shrnutí

Perfektní domluva, rychlé jednání.


Václav Šmíd

17.10.2013

Plus

Klidné prostředí. Velice příjemní majitelé.

Mínus

Daleko do města.

Shrnutí

Nemám jedinou námitku. Spokojenost


Rožbíci

16.10.2013

Plus

jednoduchá, přehledná prezentace na internetových stránkách CK, podrobný popis letoviska a apartmánu včetně fota vynikající komunikace s CK při výběru a upřesnění ubytování skvělé místo pro rodinný pobyt na samotě pláže jen pro nás a ty, kteří dojedou autem nebo člunem z města velmi vstřícný přístup domácích

Mínus

pozor tento dům je opravdu "na samotě u lesa" ale pro naše potřeby ideální místo - velká spokojenost

Shrnutí

Dobré pro početnější rodinnou dovolenou - pro ty, kteří preferují samotu a do města si zajedou jen na večerní procházku...