Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Anita

40 m
Internet (wifi)
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: NE
Pobyt sobota–sobota
Nástup také mimo soboty
Možnost stravování v objektu
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
1 ložnice
2 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Anita, Vodice-Srima, Chorvatsko

Recenze
apartmány Anita


1»

21.8.2017 7


14.8.2017 5


Martina Papučíková

26.7.2017 8

Plus

Netreba hľadať ubytovanie na mieste.

Mínus

Hodne veci aj v zmluvách je vysvetlených obkľukou.

Shrnutí

Celkom fajn ale trošku kontrolovať apartmány. Prístelka pre dve deti bol problém ju rozložiť nalomená. Klímu doplácať za deň 7 € - choré. Signál na wifi - keď si sadnete k dverám možno - balkón zabudni. Televízor každých 15 minúť vyskočí skontrolujte kábel. Jediná výhoda tohto apartmánu bola blízkosť mora ináč - ?!


Ružičková

25.7.2017 4

Plus

Krásné pláže a čisté moře.

Mínus

Neochota majitelky ubytování.Pro čtyřčlenou rodinu jeden toaletní papír na celý týden.CHyběli pytle na odpad,jar na nádobí.Vše mělo být k dispozici v apartmánech.Když jsme paní majitelce něco vytkli,poslala nás do obchodu že si máme konkrétní věci dokoupit.Dovolená za dost peněz a jednání příšerný.

Shrnutí

Cestovní kancelář perfektní,hned komunikovala.


Reakce CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Takové jednání ze strany majitelky je pro nás nepřijatelné. Věci jako toaletní papír a jar, jak je máme uvedeny na webových stránkách, máme s majitelkou řešeny i smluvně, měla by je tedy klientům poskytovat. Budeme to s majitelkou řešit.


...

24.7.2017 9

Plus

vhodné pro rodiny s dětmi a známé na terase lepší nábytek než na fotkách nechtěli po nás kauci nabídli i odpuzovač komárů do zásuvky :-)

Mínus

stěny asi z papíru, vše bylo strašně slyšet, jako by se to odehrávalo u nás v apartmánu... v kuchyňce nebyl jar, jak se píše na stránkách toaletní papír 1 rulička pro 4 lidi na týden (ještě že jsme si vzali z domu) gril na zahradě jsme nenašli postele malé, na obrázku vypadaly větší, pro osoby nad 170 cm nevyhovující, to samé i na šířku

Shrnutí

Pokud nečekáte luxus, tak se to dá týden vydržet :-)


Reakce CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za připomínky, majitelce jsme je předali a čekáme na stanovisko k poskytování WC papíru a dalšího vybavení klientům, jak inzerujeme na našich stránkách. Bylo to tak totiž s majitelkou domluveno i smluvně, měla by to dodržovat. U apartmánu A3, kde jste byli ubytovaní jsme si nechali zjistit a doplnili jsme na web rozměry postelí v obou ložnicích - jsou 200 x 160 cm a 200 x 140 cm.


dag

5.7.2017 10:

Plus

SRIMA - velice dobré místo pro klidnou dovolenou hned u pláže . My bez stravy Restaurace u objektu , pekárna a minimarket cca 250 metrů od ubytování . Centrum Vodice dostupný procházkou podle pláže - 2 km. Ve Vodici lze najít veškeré vyžití - množství pizzerií, restaurací, obchodů, půjčovny lodí, aut, kol skůtrů ...... Perfektní poloha a vše dostupné v malé vzdálenosti.... Majitelé milí, vstřícní , ochotní , ubytování mělo být od 15,00 hod, ale ubytovali nás hned po příjezdu po 10,00 hodině ......

Mínus

Pouze problém se slabým internetem v objektu, kdy se téměř nedalo připojit, pouze někdy s mobilem , zejména kvůli plánování a hledání informací . Ale už jsme asi moc zhýčkaní . Jinak nic.

Shrnutí

Prvotní zkušennost s CK velmi dobrá , ochota ohledně výběru apartmánu i termínu, rychlé odpovědi na e-maily, velmi dobrá komunikace , okamžitá rezervace vybraného objektu do platby . Zaslání voucheru i plány cesty - prostě maximum informací , aby dovolená proběhla v pohodě a velká ochota zaměstnanců včetně perfektní komunikace. Mohu jen doporučit .....


12.9.2016 7


Dana Kakosová

6.9.2016 8:


Shrnutí

Vše v pořadku.


Jaroslav Havlik

31.8.2016 6

Plus

Velmi vstricne a profesionalni jednani pracovnic cestovni kancelare. Ochota a rekl bych usmev

Mínus

Nabidka ubytovani - obrazky v katalogu neodpovidaji realite. Zub casu se na vybaveni a zarizeni ubytovani jednoznacne projevil. Je skoda, ze jsme na zaklade katalogovych informaci, cekali vice. Mozna, ze kdyby byl stav vybaveni poctive a hlavne aktualne zaznamenan, nebyli bychom nemile zaskoceni, ale ti co ocekavaji skromnejsi vybaveni by byli jiste prijemne prekvapeni.

Shrnutí

Z pohledu cestovni kancelare a predevsim vsech pracovnic, ktere se nam venovali, mohu vyjadrit spokojenost. Realita ubytovani vsak neodpovidala nasim ocekavanim.


Reakce CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za Vaše připomínky i hodnocení. Věřte však, že fotografie na webových stránkách nijak „nefingujeme“. Apartmány v domě Anita jsme fotili v roce 2015. Letos je tedy znovu navštívíme a kvalitu ubytování prověříme.


Jaroslav Havlik

31.8.2016 6

Plus

Velmi vstricne a profesionalni jednani pracovnic cestovni kancelare. Ochota a rekl bych usmev

Mínus

Nabidka ubytovani - obrazky v katalogu neodpovidaji realite. Zub casu se na vybaveni a zarizeni ubytovani jednoznacne projevil. Je skoda, ze jsme na zaklade katalogovych informaci, cekali vice. Mozna, ze kdyby byl stav vybaveni poctive a hlavne aktualne zaznamenan, nebyli bychom nemile zaskoceni, ale ti co ocekavaji skromnejsi vybaveni by byli jiste prijemne prekvapeni.

Shrnutí

Z pohledu cestovni kancelare a predevsim vsech pracovnic, ktere se nam venovali, mohu vyjadrit spokojenost. Realita ubytovani vsak neodpovidala nasim ocekavanim.


Reakce CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za Vaše připomínky i hodnocení. Věřte však, že fotografie na webových stránkách nijak „nefingujeme“. Apartmány v domě Anita jsme fotili v roce 2015. Letos je tedy znovu navštívíme a kvalitu ubytování prověříme.


Muláček

22.8.2016 4


Petr

18.8.2016 11


15.8.2016 4

Plus

To co bylo nabízeno odpovídalo skutečnosti.

Mínus

WiFi bylo nekvalitní a bylo funkční jen někdy.

Brazda

8.8.2016 11:

Plus

Opravdu výborná komunikace, cokoli jsem potřeboval, tak stačilo zavolat a vždy bylo vše rychle vyřešeno. Prostě doporučuji.

Mínus

Byla rozbitá WiFi v místě pobytu. To je jediné malé negativum.

Shrnutí

Dobrá komunikace, ochota, dobře připravený prospekty a návody. Velice spokojen


Tomas Frolisek

16.9.2015 9


Marcel

12.9.2015 10


24.8.2015 11


24.8.2015 8


Alena Dovalilová

24.8.2015 8

Plus

Rychlost jednání, připravenost popisů trasy. také se mi líbila přehlednost vašich internetových stránek.

Mínus

Malá možnost domluvit se s majitelkou apartmánu, mluvila pouze chorvatsky a při požárech v okolí přestal fungovat el.proud a my měli vše na el. a pak byl problém s vařením, nakonec jsme se domluvili, že bychom si mohli uvařit u ní, všechny ostatní apartmány měli vaření na plyn, ty problém neměli. Nakonec nám syn usnul a když se vzbudil, již el. proud fungoval. Jeden večer jsme museli lézt přes plot, protože bylo zamčeno a nemohli jsme se dostat i s malým do apartmánu, ale to byli drobnosti.

Shrnutí

Seriózní jednání, rychlost přijednání a výborně připravené propozice pro cestu. Doporučuji, dovolená se podařila, bylo to moc hezké.


Reakce CK Novalja

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. V pokynech na cestu je naše nonstop telefonní číslo - měli jste, když jste měli nějaký takový problém, volat. My se vždy s majiteli spojíme, Chorvatsky mluvíme :-), takže bychom Vám rádi pomohli. Určitě na to příště nezapomínejte, že jsme hostům k dispozici, i když jsme v ČR a ne v místě pobytu.


Lucie Makovičková

10.8.2015 11


Shrnutí

S CK naprostá spokojenost,velice ochotní lidičky.Doporučuji tuto cestovku všem svým známým.


1»