Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Jadranka

230 m
Internet (wifi)
Sleva na děti
Domácí zvířata: NE
Nástup také mimo soboty
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
6 osob
7 osob
1 ložnice
3 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Jadranka, Baška, ostrov Krk, Chorvatsko

Recenze
apartmány Jadranka


1»

6.9.2017 8:


Tomáš Hypš

29.8.2017 10

Plus

Poslali jste před cestou všechny potřebné informace, včetně instrukcí k cestě, připojištění auta a potřebných kontaktů.

Mínus

Nic mě nenapadá.

Shrnutí

S dovolenou jsme byli velmi spokojeni, děkujeme vám tedy za to.


Kristýna

12.8.2017 1

Plus

Dobrá komunikace s CK, popis odpovídal realitě. Ubytování velice hezké, paní majitelka moc příjemná. Apartmán čistý, udržovaný, prostorný. Za tolik let, co jezdíme k moři, bylo toto nejhezčí ubytování, připadali jsme si jak doma.

Mínus

Přeplněné pláže, sprchy na pláži zpoplatněné, stejně tak i wc.

Shrnutí

Doporučuji jak ubytování v apartmánu Jadranka, tak i CK.


6.8.2017 3:


10.7.2017 11


3.7.2017 8:


Petrik

23.6.2017 6

Plus

Nabizeny produkt odpovidal presne realite veľmi vsech smerech

Mínus

Nic

Shrnutí

Možno doporucit


Zdenek

17.8.2016 3

Plus

Možnost zvolení libovolného termínu začátku dovolené.

Mínus

žádné

Shrnutí

Vše proběhlo bez naprostých problému,max.spokojenost.


16.9.2015 9


Stefan

1.9.2015 8:


25.8.2015 7


Hartlová Dagmar

11.8.2015 10

Plus

Hezké ubytování v klidném prostředí,krásný výhled na moře i hory, blízko na pláž,do obchůdků i na zmrzlinu.

Mínus

Žádné.

Shrnutí

Doporučila bych i ostatním, kteří chtějí prožít klidnou dovolenou.


3.8.2015 4:

Plus

bezproblémová komunikace ze strany CK poskytnutí maximálních informací ohledně cesty ze strany CK kvalitní ubytování a bezproblémová komunikace s majitelem pronajímané nemovitosti

Mínus

Nemáme žádné negativní zkušenosti.

Shrnutí

Ostatním potencionálním klientům CK Novalja doporučujeme. Poskytují včasné a relevantní informace, pružná komunikace, vstřícnost a ochota při jednání. Uveřejněné fotografie ubytovacích zařízení na internetových stránkách odpovídají skutečnosti.


20.7.2015 2


1»