Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Marin

180 m
Internet (wifi)
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: NE
Nástup také mimo soboty
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
1 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Marin, Sv. Filip i Jakov, Chorvatsko

Recenze
apartmány Marin


1»

Alena SR

1.9.2017 1:

Plus

zeleň,nie je medzi ubytovanim a plazou ziadna cestna komunikacia


28.8.2017 8


1.8.2017 8:


31.7.2017 9


Gábina

15.7.2017 3

Plus

Maximální spokojenost s možností volby délky pobytu a rovněž tak jeho začátku v libovolný den v týdnu. Do Chorvatska jsme cestovali již po několikáté a možnost vyhnout se sobotním turnusům a ucpaným cestám jsme opravdu ocenili. Ubytování nadstandardní - popis naprosto odpovídal. Majitelé apartmánů - správci vstřícní, ochotní, vždy usměvaví...

Mínus

Nemám co vytknout. Rozhodně necestujeme s CK Novalja naposledy!

Shrnutí

CK Novalja bych rozhodně doporučila všem, kteří preferují Chorvatsko jako destinaci pro dovolenou. Široký výběr ubytování ve všech lokalitách, možnost volby délky pobytu a začátku ubytování libovolný den v týdnu. Rovněž musím vyzdvihnout perfektně zpracované pokyny pro cestu i komunikaci ze strany CK.


georgi

10.7.2017 11

Plus

apartmán dobře vybavený, velmi čistý a útulný. S majitelkou dobrá komunikace a příjemné jednání. K dispozici je v obývací místnosti s kuchyní klimatizace, která je v ceně pobytu. Kuchyně dobře vybavená pěkným nádobím v dostatečném množství (jediné co chybělo bylo struhadlo,měli jsme vlastní, ale myslím si že na požádání správkyni domu by nám určitě bylo doplněno.Ložní prádlo a ručníky neseprané a jako nové. Apartmán je blízko pláže, pro děti k dispozici zahrada i hřiště. Pláž odpovídá, písečná...

Mínus

apartmán A2 má ložnici k silnici, kde je větší hlučnost, když projíždějí auta, z toho důvodu jsme v noci nemohli dobře větrat, což jsme řešili otevřením dveří do druhé místnosti s přistýlkou, kde byla klimatizace. Manželská postel je se spodním čelem, což pro delšího člověka není pohodlné.

Shrnutí

Doporučuji cestovní kancelář, veškerá jednání s CK proběhla v pořádku, instrukce k cestě a informace k ubytování byly dostatečné. Ubytování odpovídalo inzerci, bylo za slušnou cenu a byli jsme spokojení.


Ivona

5.7.2017 8:

Plus

Realita odpovídala požadavkům.

Mínus

Nemám negativní zkušenost

Shrnutí

Doporučujeme. Jednání bylo korektní, osobní a pružné.


13.9.2016 12


8.9.2016 11:


hegi

18.7.2016 8

Plus

Vsetko prebehlo v poriadku, vsetko mi bolo dorucene vcas podla zmuvy.

Mínus

Ziadne.

Shrnutí

Vyborna komunikacia s pracovnikmi CK.


gag

1.9.2015 9:


aaa

24.8.2015 10

Mínus

Pláž neodpovídala popisu

radegast

16.7.2015 11

Plus

vše proběhlo v pořádku bezproblémů

Mínus

žádné

Shrnutí

vyjdou vám vstříc zařídí vše podle představ


14.7.2015 4


12.8.2014 8


Tomáš Hájek

21.7.2014 12


Shrnutí

Profesionální přístup CK, ochota, dobrá komunikace.


Kateřina Peřinová

17.7.2014 1

Plus

Hladká, rychlá a plynulá komunikace a možnost okamžitého zaplacení celého pojištění.


Shrnutí

Solidní a bez problémů.


14.7.2014 8


fanynka 103

10.7.2014 12

Plus

Poskytnute informace pred odjezdem,hlavne cesta pres Slovinsko mimo dalnici.


10.7.2014 1

Plus

Super navigace na cestu od CK, ještě kratší, než jsme byli zvyklí z dřívějších cest. Dobré informace i k možným zájezdům v CHorvatsku, server jsme využili i na místě

Mínus

Místo - Sv. Filip i Jakov, apartmány Marin - pro nás super, ale nedoporučuji pro rodiny s malými dětmi v kočárku nebo lidem s berlemi - přístup k pláži pod apartmány jedině po schodech, tzn. kočárek vynést. Nebo chodit na jinou pláž, ta ale nebyla písková.

Shrnutí

problémy žádné takže spolupráce dobrá


1»