Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Silvano

20 m
Internet (wifi)
Časová sleva 8% do 28.2.
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: NE
Pobyt neděle-neděle
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
2 osoby
3 osoby
4 osoby
5 osob
6 osob
1 ložnice
2 ložnice
Pláž 20 m
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Silvano, Mandre, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenze
apartmány Silvano



OK

5.9.2017 9:


1.9.2017 7:


22.8.2017 8


Jana Mazlová

16.8.2017 7

Plus

Perfektní služby cestovní kanceláře. Ubytování hned u moře. Apartmán výborný, okolní prostředí krásné. Domácí příjemní a maximálně vstřícní.

Mínus

žádné

Shrnutí

Doporučuji CK ostatním, stejně tak i zájezd.


Jaroslava

8.8.2017 6:

Mínus

Pag- Mandre A11,Silvano není zaručený slíbený klid a soukromí při využívání grilu - oddělení vyšší zídkou, jiné umístění grilu.

Shrnutí

CK na vysoké úrovni,vstřícné jednání.


8.8.2017 3:

Plus

Prezentace zájezdu odpovídá realitě, info na stránkách je vyčerpávající.


5.8.2017 10:

Plus

Ochota personálu a velmi dobrá komunikace, skvělý popis cesty, pěkné ubytování...


Shrnutí

doporučuji


Helena

25.7.2017 12


Shrnutí

Dobrá


Michaela

23.7.2017 11

Plus

Ubytování blízko moře, výhled na moře, blízko obchod i kavárna, pěkné večerní procházky.

Mínus

Pláž u apartmánu je přeplněná.

Shrnutí

Ck je výborná, vždy jsme byli spokojeni.


Pavel

19.7.2017 9


Vavra

11.7.2017 8

Plus

blízkost pláže, klomatizace v ceně, klidné místo

Mínus

nemáme

Shrnutí

doporučujeme


zdeněk

4.7.2017 6:


Pavlina

27.6.2017 8

Plus

PreferovAli jsme ubytování u plaze a to bylo splněno

Mínus

Záporné stránky jsme neshledali žádné

Shrnutí

Jednání s cestovní kanceláří hodnotíme velmi kladne


18.9.2016 9


J. Koncerová

17.9.2016 10

Plus

Výborná komunikace s CK.Jako každý rok výborně zpracované pokyny na cestu. Nabídka odpovídá realitě. Delegát v místě pobytu.Letos poprvé pobyt neděle-neděle, což hodnotím velmi kladně (provoz na dálnicích plynulý bez komplikací cestou do Chorvatska i zpět).Velmi vstřícná paní majitelka.

Mínus

V našem apartmánu problém s bojlerem - při nahřátí tekla teplá voda i z kohoutku na studenou vodu. Chyběli skleničky na víno. Jinak žádný problém.

Shrnutí

Novalja je velmi seriozní CK. Na dovolenou jezdíme s touto CK již od r. 2004 a nikdy nebyl žádný problém. Služby CK Novalja ostatním klientů určitě doporučuji.


JIří Bayer

9.9.2016 10:

Plus

Perfektně připravené podklady na cestu

Mínus

vzhledem k tomu, že jezdíme do stabilního místa, nelze posoudit, co by bylo vyloženě záporné ve službách, ale cenově je ubytování poměrně drahé na to, že je bez jakékoliv stravy...

Shrnutí

Kvalita, profesionalita, vstřícný přístup delegáta, vyčerpávající informační podklady.


Zora Jabandzievova

7.9.2016 8:

Plus

Dům téměř na břehu moře

Mínus

Komáři

Shrnutí

Spolehlivá, lety ověřena cestovní kancelář, vstřícný delegát. Bez problémů.


Zdeněk

6.9.2016 7:

Plus

Nabídka odpovídá realitě.Bez výhrad.Velmi schopný delegát na místě. Skvělá lokalita a ubytování. Čistota ubytování i okolí.Vstřícnost majitele objektu.


Shrnutí

Spokojenost s dovolenou. Klient opravdu dostane, co si u kanceláře objedná. Vstřícné jednání CK.


Alena

6.9.2016 6:

Plus

lokalita v příjemném prostředí

Mínus

záporné stránky nejsou

Shrnutí

bez chyb


Robert Farkaš

30.8.2016 9

Mínus

Ubytovací prostory nejsou dobře udržovány. Chybí háčky, věšáky, nože jsou nefunkční, nebo tupé, vodovodní baterie je skoro na upadnutí, odpad v umyvadle neodtéká, záchod naopak protéká, atd. Myslím, že by se majitel objektu nad tímto mohl zamyslet.