Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      

Apartmány Cvita

280 m
Internet (wifi)
Sleva na děti
Dítě do 3 let zdarma (věk v době pobytu)
Domácí zvířata: ANO
Nástup také mimo soboty
Klimatizace
Pro rodiny a páry
Vlastní doprava
4 osoby
5 osob
6 osob
2 ložnice
Hodnoceno našimi klienty: Recenze jsou převzaty z AtlasCK.cz
Apartmány Cvita, město Pag, ostrov Pag, Chorvatsko

Recenze
apartmány Cvita


1»

31.10.2017

Plus

Krásný výhled, blízké malé i velké pláže. V blízkosti pekárna a obchod. Město Pag je ve středu ostrova, dá se dojet na všechny strany i na pevninu na výlety. Dostali jsme fíky ze zahrady od paní domácí. Dva balkóny, výborné na snídani a večeři venku.

Mínus

Paní domácí nemluví anglicky. Nábytek a vybavení je starší.

Shrnutí

Bez problémů, vše dobře klaplo.


24.8.2017 11

Mínus

nebolo to potrebné, ale popis cesty pre klientov zo Slovenska nemusel byť so štartom v ČR :O))

11.8.2017 6


Lenka Dvořáková

8.8.2017 9:

Plus

Výborné a milá komunikace s CK a jejími zaměstnanci. Ochotní, usměvaví a milí :)

Mínus

Nejsou žádné

Shrnutí

Určitě ji doporučím známým, úroveň opravdu profesionální a hlavně milá:)


pajukva

22.9.2016 10


3.8.2016 8:


Evka

23.7.2016 8

Plus

Ochota a pristup delegata CK na Pagu

Mínus

Slabsia ponuka vo vybere apartmanov v meste Pag

Shrnutí

Krasne prostredie ostrova Pag, pestrost plazi, moznost a dostupnost atraktivnych vyletov v okoli ostrova (vyborna poloha). CK ma delegata na Pagu, kt. ochotne pomoze s organizaciou fakultativnych zajazdov, prijemni majitelia apartmanov v ponuke CK


11.7.2016 10

Plus

Perfektní komunikace, rychlost reakce, příprava podkladů - podrobné trasy cesty s variantami.

Mínus

žádné

Shrnutí

Byla to koupě na poslední chvíli, velice mne překvapila rychlost komunikace, vstřícnost personálu. I přes prvotní nedůvěru mne CK velmi rychle přesvědčila a celkově jsme byli spokojení. Určitě doporučuji.


27.6.2016 9


Lukáš D.

21.9.2015 8

Plus

jako vždy perfektní :) Díky

Mínus

Do budoucna by nebylo špatné přidat možnost zaplatit zálohu kartou...

Martin Staněk

31.8.2015 12

Plus

Výborná komunikace s CK, vše bylo tak, jak mělo být. Spokojenost panovala s rychlým vyřízením všech administrativních věcí, informace a výborný návod a rady pro cestu autem. Děkuji

Mínus

klidně bych tam zůstal :)

Shrnutí

perfektní servis, solidní jednání, přijemné ceny


Reakce CK Novalja

Paně Staňku, děkujeme a už chystáme podklady pro rok 2016. :-) :-)


Dasa

10.8.2015 8


1.9.2014 8:


Ševčík Jiří

19.8.2014 10

Plus

Rychlá a bezproblémová konikace s CK. Ochotný a vstřícný přístup k zákazníkovi.

Mínus

Možná jsme skromní ale žádný zápor jsme neshledali.

Shrnutí

Nabízené služby odpovídají realitě.


Ševčík Jiří

19.8.2014 10

Plus

Rychlá a bezproblémová konikace s CK. Ochotný a vstřícný přístup k zákazníkovi.

Mínus

Možná jsme skromní ale žádný zápor jsme neshledali.

Shrnutí

Nabízené služby odpovídají realitě.


11.8.2014 11

Mínus

Hlučné okolí, vedlejšího apart. domu a přímé sousedství pekárny a s tím spojené rušení klidu v nočních hodinách.

Shrnutí

Komunikace s CK od objednávky až po instrukce bez závad.Příjemně zařízený apartmán.Absence mikrovlnné trouby a vhodnější zásuvky 220 V pro rychlovarnou konvici.Vybavení kuchyňky na dobré úrovni.


Pavla

29.7.2014 10

Plus

Žádné.

Mínus

Hlavně kvalitu ubytování. Už na fotkách apartmán nevypadal dobře, ale realita byla ještě horší. Protože jsme jeli 3 rodiny, musely jsme nabízený apartmán vzít, ale mrzí mě, že cena byla za všechny 3 apartmány stejná, i když ostatní 2 byly luxusně vybavené a náš byl zařízen jak z let normalizace. Voda při sprchování stříkala na zem i na ručníky i na toaletní papír, protože sprcha neměla zástěnu, chyběla odkládací polička na kosmetiku. V kuchyni nebyla trouba ani mikrovlna ani TV v pokoji a nábytek byl starý a zatuchlý. Naproti oknům ložnice byla pekárna, celou noc jim docela hlučně jela klimatizace.

Shrnutí

Dobrá komunikace s CK.


Pavla

29.7.2014 10

Plus

Žádné.

Mínus

Hlavně kvalitu ubytování. Už na fotkách apartmán nevypadal dobře, ale realita byla ještě horší. Protože jsme jeli 3 rodiny, musely jsme nabízený apartmán vzít, ale mrzí mě, že cena byla za všechny 3 apartmány stejná, i když ostatní 2 byly luxusně vybavené a náš byl zařízen jak z let normalizace. Voda při sprchování stříkala na zem i na ručníky i na toaletní papír, protože sprcha neměla zástěnu, chyběla odkládací polička na kosmetiku. V kuchyni nebyla trouba ani mikrovlna ani TV v pokoji a nábytek byl starý a zatuchlý. Naproti oknům ložnice byla pekárna, celou noc jim docela hlučně jela klimatizace.

Shrnutí

Dobrá komunikace s CK.


Hanka

1.7.2014 9:


30.6.2014 11


1»